Skip to main content

Atelier DMNC is op zoek naar een collega. Ben jij of ken jij diegene die wij zoeken? Stuur je CV + Motivatie en profiel naar ons toe. Wij zijn benieuwd.

Herken jij je in het onderstaande profiel, neem dan contact met ons op.

  • Kleuren is een vak apart bij Atelier DMNC. In samenspraak met de klant, vertaal jij jouw expertise naar een passende kleur op dat moment. 
  • Jij weet als geen ander om gasten een gastvrije, vriendelijke en persoonlijke behandeling te geven.
  • Je weet goed hoe je gasten aan je moet binden en bouwt je eigen klantenkring op.
  • Je vindt het leuk om te groeien en bij te leren.
  • Als echte gepassioneerde haarstylist/colorist werk je graag in een klein team om verschillende behandelingen van gasten goed op elkaar af te stemmen. Je draagt het imago van Atelier DMNC op een professionele manier uit en volgt het geldende beleid, serviceconcept en trainingen.
  • Je bent commercieel ingesteld.

Wij zoeken:

Je bent een getalenteerde kapper met een passie voor je vak en je bent op de hoogte van de laatste kleurtrends,  folietechnieken, knip/styling technieken en ontwikkelingen. Kennis van L’oreal Professionnel kleuringen is een pre. Je bent actief in het verder ontwikkelen van je vaardigheden en mogelijkheden als Topstylist/Colorist.

Wij Bieden:

Atelier DMNC biedt je een afwisselende functie in een prettige ambiance. Je krijgt volop de kans om jezelf te ontwikkelen en je creativiteit verder te ontplooien. Je komt te werken in een klein team van collega’s die allen tot de top in hun vakgebied horen. Atelier DMNC biedt uitstekende primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden. Je wordt beloond volgens het CAO voor het kappersbedrijf aangevuld met een prestatiebeloning.