Skip to main content

De afgelopen periode was een geen gemakkelijke periode om rust in onze agenda te krijgen. Lockdown 1,2 en 3 zorgde ervoor dat onze vaste en nieuwe klanten telkens op hetzelfde moment allemaal tegelijkertijd door ons behandeld wilde worden. Wij gingen op deze momenten extra open om aan deze vraag te voldoen. Dat leidde weer tot wachtlijsten en daar willen wij vanaf! Hoe? dat vertellen wij hieronder in dit bericht.

beschikbare plaatsen in onze agenda, check onze Instagram Stories!

Het kan zijn dat er last-minute een plaats vrij komt in onze agenda vanwege een annulering. Deze plaatsen gaan wij in de toekomst communiceren via ons Instagram kanaal. Volg ons kanaal en bekijk regelmatig onze Stories om de vrijgekomen behandel plaatsen te zien. klik hier om onze Instagram te volgen.

Is er plaats vrijgekomen bij Lisanne of Emma dan zijn deze ook in te zien via ons online afspraken systeem, klik hier.

Voor de beschikbaarheid van Dominic dient er altijd telefonisch of per What’s App contact opgenomen te worden.

Wachtlijst voor nieuwe klanten

Voor nieuwe klanten die door uitsluitend Dominic behandeld willen worden hanteren wij momenteel een wachtlijst. Het is voor nieuwe klanten tijdelijk niet mogelijk om door hem behandeld te worden. Bij Lisanne en Emma is er wel ruimte om behandeld te worden. Dominic is vrijwel altijd aanwezig en alles gaat in gezamenlijk overleg in ons Atelier. Dominic adviseert nieuwe klanten een afspraak in te plannen bij zijn zijn zeer gespecialiseerde en gekwalificeerde collega’s.

Afspraak maken?

Afspraken maken kan op 3 manieren. Per telefonische contact, via What’s App of via ons online afspraak systeem kunnen er afspraken gemaakt worden. Afspraak aanvragen per email, Instagram, Facebook of via andere kanalen worden niet in behandeling genomen. Op deze manier streven wij naar een zo duidelijk mogelijke communicatie tussen ons en jou als klant.

Afspraak wijzigen en/of annuleren?

Afspraken wijzigen/annuleren is uitsluitend mogelijk per Telefonische contact op het telefoonnummer: 010 50 36 023.

Afspraak binnen 24 uur annuleren, daar zijn kosten aan verbonden!

Als er last-minute behandelingen worden geannuleerd kost dat ons tijd en ook inkomsten. Wij zijn dan ook genoodzaakt bij annulering binnen 24 uur 50% van de totale behandeling in rekening te brengen. Hopend op uw begrip gaan wij er van uit dat dit niet snel zal gebeuren.

”Dominic: Op deze manier streven wij naar rust tijdens onze behandelingen zodat al onze tijd optimaal benut wordt om onze huidige klanten alle en nieuwe klanten zo goed mogelijk naar wens te kunnen behandelen.”

Heeft u vragen en/of opmerkingen over bovenstaand bericht, meld ze gerust per mail of what’s app contact.