Skip to main content

Met de komst van onze nieuwe collega Zoë, de aanhoudende vraag van bestaande en nieuwe klanten zal onze behandelwijze gewijzigd worden. Wij vertellen graag wat er gaat veranderen zodat, je weet wat je van ons kunt verwachten in de toekomst.

Art director Dominic zal per september een aantal hieronder beschreven behandelingen niet zelf meer uit gaan voeren. Stylisten Lisanne en Zoë zullen deze taken op hun gaan nemen.

Voor de onderstaande behandelingen kun je in het vervolg terecht bij Lisanne en/of Zoë:

-Basis kleuring / uitgroei kleuring (1 kleur)
-totaal kleuring (1 kleur)
-tonen / glanskleuringen
-Olaplex behandelingen
-tape extensions plaatsen/verwijderen

”Dominic: Ik werk niet voor niets met twee zeer gekwalificeerde collega’s met enorme passie voor hun vak. Lisanne, Zoë en ik overleggen iedere behandeling met elkaar. Zo streef ik naar een Atelier waar de kwaliteit van de behandeling centraal staat en onze creativiteit volledig tot zijn recht komt.”
 
Op deze manier krijgt Dominic meer tijd in zijn agenda voor de ontwikkeling van Atelier DMNC. Met deze ruimte krijgt hij de mogelijkheid zijn team en behandelingen te blijven perfectioneren naar het hoogste niveau.

Alle behandelingen die reeds in de agenda staan, blijven ongewijzigd. De toekomstige behandelingen die hierboven genoemd worden, zullen niet meer bij Dominic in gepland kunnen worden.

Heeft u vragen over deze informatie, stel ze gerust via mail of per telefonische contact.

Team DMNC