Skip to main content

Jouw bruidskapsel door Dominic Vleer

Voor deze bijzondere dag zorg ik voor die “total” look. Samen bespreken we jouw wensen en de verschillende mogelijkheden. Natuurlijk kun je van mij ook professioneel advies verwachten en wie weet komen we zo nog op nieuwe ideeën. Bang dat het bruidskapsel niet goed blijft zitten? Geen zorgen, het kapsel wordt heel goed gefixeerd en gaat de hele dag geen kant op. Als je wilt kan ik naast het bruidskapsel ook de bruids make-up voor je verzorgen. Zo is het plaatje echt compleet. Bespaar dus vooral niet op een professionele make-up, want op de mooiste dag van je leven mag je stralen! Op de trouwdag zelf kan ik ook het kapsel van de bruiloftsgasten (ceremoniemeester, ouders, bruidsmeisjes) verzorgen.

Proefkapsel

Een proefkapsel is enorm belangrijk om zeker te zijn dat je op je bruiloft echt helemaal tevreden bent. Om die reden maak ik geen bruidskapsel zonder ook een proefkapsel te hebben gemaakt. Het kan namelijk voorkomen dat jij iets voor ogen hebt, wat door de lengte of structuur van je haar niet te realiseren is. Laat, om teleurstelling te voorkomen, daarom altijd 4 à 6 weken voor de bruiloft een proefkapsel maken. We kunnen dan samen de wensen bespreken en verschillende kapsels uitproberen om tot een bruidskapsel te komen waar u 100% tevreden mee bent. Een proefkapsel maken duurt ongeveer 2 à 3 uur.

Wat kun je van mij verwachten:

  • geef je de garantiedat je haar de hele dag goed blijft zitten
  • neem de tijd voor je en ben er voor je wanneer en waar jij dat wilt
  • ben op de hoogte van de laatste trends in bruidshaarmode
  • heb jarenlange ervaring in het vak
  • heb vakspecifieke kennis en technieken in huis
  • bied je een groot en uniek assortiment aan prachtige haaraccessoires

Een ontspannen start van je trouwdag

Op je trouwdag ben ik ruim van tevoren aanwezig; waar en wanneer jij dit wilt. Je hoeft de deur dus niet uit en je begint je dag heerlijk ontspannen in je badjas in een vertrouwde omgeving. Ik zorg ervoor dat je mooie bruidskapsel ongeschonden blijft bij het aantrekken van je jurk en doe een laatste check-up.

Kosten bruidskapsel

Ben jeBenieuwd naar de kosten van een bruidskapsel, wil je graag meer weten over de mogelijkheden of ben je klaar om een afspraak te maken? Stuur mij dan een mail.

(Foto’s ter inspiratie, bron: Pinterest.com)