Online kunnen zowel knip als kleurbehandelingen worden ingepland.

Bij het maken van online afspraken voor kleurbehandelingen is het belangrijk dat je erbij vermeldt om wat voor kleuring het precies gaat. Kies de juiste behandeling en beschrijf in het notitievakje in het kort jouw wensen.

Er kunnen momenteel alleen online afspraken gemaakt worden bij onze topstylist/colorist Lisanne en Zoë. Wilt u een behandeling uit laten voeren door meerdere stylisten, neem dan telefonische contact met ons op.

Kom je voor het eerst bij Atelier DMNC of weet je niet precies wat voor behandeling je wenst? Dan kan je het beste telefonisch de afspraak inplannen, zodat er rekening gehouden kan worden met hoeveel tijd er nodig is voor de behandeling om het gewenste resultaat te bereiken.

Vragen via de mail met betrekking tot het maken van een afspraak worden niet in behandeling genomen.

Online afspraak
Telefonische afspraak

Informatie over prijzen

Heb je vragen over de kosten van de behandelingen? Kom dan gerust langs of neem telefonisch contactop. Op deze manier kunnen jouw vragen zo concreet en persoonlijk mogelijk worden beantwoord. De prijzen van de kleurbehandelingen zijn vanaf-prijzen. De prijzen worden berekend op basis van jouw haarlengte, haardikte en haarkwaliteit en de benodigde behandelingstijd.

 

Klik hier om naar het prijsoverzicht te gaan.

Bel voor meer informatie:

010 50 36 023
06 35 31 95 61 (WhatsApp only)

Vragen via de mail  met betrekking tot prijzen en behandelingen worden niet in behandeling genomen.

Afspraak annuleren | wijzigen

Uitsluitend per telefonisch contact

Zijn je plannen veranderd? Laat het dan minimaal 48 uur van tevoren weten. Anders wordt de afspraak alsnog in rekening gebracht. Tot 48 uur voor aanvang kun je kosteloos jouw afspraak annuleren. Daarna wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Indien je binnen 24 uur voor aanvang van jouw afspraak annuleert, wordt 100% van de kosten in rekening gebracht.

 

Atelier DMNC is een kleine onderneming en daarom hebben late annuleringen en ‘no-shows’ een grote impact op het inkomen, aangezien het lastig is de tijd die voor jouw behandeling is gereserveerd op korte termijn opnieuw in te vullen. Om deze reden wordt er een annuleringstoeslag in rekening gebracht bij je volgende afspraak als je niet tijdig hebt geannuleerd.

WhatsApp

Wil je een afspraak maken of ontvang je liever eerst vrijblijvend advies? Dat kan via de WhatsApp service. Stuur een berichtje met daarin een foto van je eigen haarkleur en waarop je haarlengte goed te zien is, in daglicht gefotografeerd. Dan wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen.