Skip to main content

Afspraak maken.

Online Afspraken maken (momenteel niet beschikbaar vanwege de drukte)
Bij het maken van online afspraken voor kleurbehandelingen is het belangrijk dat je vermeldt om wat voor type kleuring het gaat. Kies de juiste behandeling en beschrijf in het notitievakje in het kort jouw wensen. Weet je niet welke behandeling je moet kiezen, neem dan altijd contact met ons op.

Via What’s App afspraken maken
Wil je een afspraak maken via whats app. Vermeld bij je afspraak verzoek je voornaam, achternaam en e-mail adres. Beschrijf in het kort je wensen in een en stuur ook eventuele fotos van wensen en en jouw eigen haar in daglicht gefotografeerd naar ons toe. Gebruik geen filters bij het sturen van je foto’s.

Ben je een nieuwe klant?
Kom je voor het eerst bij Atelier DMNC of weet je niet precies wat voor behandeling je wenst? Dan kan je het beste telefonisch of per What’s App de afspraak inplannen, zodat er rekening gehouden kan worden met hoeveel tijd er nodig is voor de behandeling.

Vragen via de mail met betrekking tot het maken van een afspraak worden niet in behandeling genomen.

Informatie over prijzen

Heb je vragen over de kosten van de behandelingen? Kom dan gerust langs of neem telefonisch contact op. Op deze manier kunnen jouw vragen zo concreet en persoonlijk mogelijk worden beantwoord. De prijzen van de kleurbehandelingen zijn vanaf-prijzen. De prijzen worden berekend op basis van jouw haarlengte, haardikte en haarkwaliteit en de benodigde behandelingstijd.

Bel voor meer informatie

06 35 31 95 61
Open WhatsApp

Vragen via de mail met betrekking tot prijzen en behandelingen worden niet in behandeling genomen.

Afspraak annuleren of wijzigen

Uitsluitend per telefonisch contact.

Zijn je plannen veranderd? Laat het dan minimaal 48 uur van tevoren weten. Anders wordt de afspraak alsnog in rekening gebracht. Tot 48 uur voor aanvang kun je kosteloos jouw afspraak annuleren. Daarna wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Indien je binnen 24 uur voor aanvang van jouw afspraak annuleert, wordt 100% van de kosten in rekening gebracht.

Atelier DMNC is een kleine onderneming en daarom hebben late annuleringen en ‘no-shows’ een grote impact op het inkomen, aangezien het lastig is de tijd die voor jouw behandeling is gereserveerd op korte termijn opnieuw in te vullen. Om deze reden wordt er een annuleringstoeslag in rekening gebracht bij je volgende afspraak als je niet tijdig hebt geannuleerd.

WhatsApp

Wil je een afspraak maken of ontvang je liever eerst vrijblijvend advies? Dat kan via de WhatsApp service. Stuur een berichtje met daarin een foto van je eigen haarkleur en waarop je haarlengte goed te zien is, in daglicht gefotografeerd. Dan wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Online afspraak maken