Skip to main content
Atelier DMNC

De haarsalon waar jij centraal staat, een ruimte waarin je jezelf kunt zijn en comfortabel voelt. Een salon waar je de behandeling krijgt die aansluit op je persoonlijke wensen en de expertise van onze topkapper, imago-consultant en kleurspecialist Dominic Vleer.

Ieder mens is anders en het haar ook. DMNC stemt graag persoonlijk met jou af wat jij het liefste wilt bereiken en wat daar het beste bij past.

In het Atelier wordt er gewerkt met hoogwaardige producten die je haar verzorgen en de kleur garanderen. Wij luisteren goed naar persoonlijke wensen maar geven ook graag advies of het nu een totale transformatie is of de subtielste verandering, we zijn pas tevreden als je vol zelfvertrouwen en blij het atelier verlaat.

Onze specialisatie is haarkleuringen en goed vallende fashionable coupes. Wil je lichter, koeler, warmer of donkerder haar. Een ander model of goed vallend haar of mooie natuurlijke highlights? Of weet je het nog niet zo goed? Bij Atelier DMNC wordt er goed geluisterd naar jouw wensen en wordt er een eerlijk advies gegeven.

Dominic Vleer

Dominic’s stijl wordt omschreven als modern, eigentijds en natuurlijke schoonheid. Dominic is een getalenteerde, creatieve en innovatieve haarstylist en -colourist. In staat om vrouwelijke klassiekers op een eigen manier te vertalen en opnieuw vorm te geven. De looks die hij creëert overstijgen de seizoenen, geïnspireerd door de natuur en mode.

Dominic is meervoudig winnaar van de prestigieuze Coiffure Award, werkt achter de schermen voor tv, stylet bekend Nederland en is ambassadeur voor L’Oreal Professionnel, ghd, Kérastase, Shu Uemura en Living Proof. Ondanks zijn behaalde successen blijft hij gepassioneerd, hardwerkend, en met beide benen op de grond.

Mensen beschrijven Dominic als: sociaal, lief, mensenmens, integer, gepassioneerd en een echte specialist met een grote liefde voor mooi haar.

‘Ik laat zien wat haar voor je kan doen’

– Dominic Vleer –
Een moment voor jezelf

Geef jezelf wat je nodig hebt en verdient. Het is vaak een moment van rust en ruimte dat je jezelf moet gunnen. In Atelier DMNC krijg je in een sfeervolle ruimte de behandeling die je op dat moment nodig hebt.

Well-being

Bij Atelier DMNC geven we net zoveel om jouw persoonlijke welzijn, als om het welzijn van het milieu. Door met passie voor beiden te zorgen, geloven wij dat we een weg kunnen vinden naar een duurzamere wereld. Atelier DMNC doet er alles aan om de planeet te beschermen, te behouden en ervoor te zorgen. Door gepaste actie te ondernemen om onze footprint op Moeder Aarde te beperken. Zodat we allemaal, ook de toekomstige generaties, kunnen genieten van de prachtige schoonheid van de aarde.