Skip to main content

A night out with….

Een exclusief mode event waar vele bekende nederlanders waaronder; Quinty Trustfull, Patty Brard, Estelle Gullit en Leontien Borsato in de watten werden gelegd door de beauty squad van Janice. Onder het genot van hapjes en drankjes en de beats van de meisjes draaien door konden de dames in het Loyd hotel in Amsterdam een outfit uit de nieuwste collectie van Janice shoppen. De haarstyling werd verzorgd door Tessa en Dominic Vleer. De make-up door Joyce Pietrzak

Hair done…Check!
Tessa en Dominic mocht alle dames stylen voor de rest van de avond want immers naast de juiste kleding hoort ook een goed kapsel.

Dominic: ”We gebruikten de nieuwste haarstyling producten van L’Oreal Professionnel Tec.ni art om de juiste look te creëren. Renee Vervoorn ging voor een beach look en bij de dochter van Estelle Cruijff  Joelle Gullit,  mocht ik van haar haar een weavey glam look maken.”

Tessa: ”Bij Leontien polijsten ik eerst haar prachtige volle haar met de Pli en de Volume lift en bracht ik een natuurlijke beweging met de krultang in het haar”.

Outfits for everyone! 
Lekker shoppen en een exclusieve kijkje in de nieuwste collectie was natuurlijk niet het enige, de outfit moest natuurlijk ook geshowd worden, daarvoor gingen de dames helemaal opgetut in een mega grootte witte limo naar de hysterische show van Ru Pauls Drag Race om het haar te laten dansen, Loiza lamers en Stijn franssen lieten ze dat geen twee keer zeggen! Het feestje ging tot in de late uurtjes door.