Skip to main content

TOPkapper, Haarstylist en haarkleur-expert Dominic Vleer verruild het bourgondische ‘s-Hertogenbosch voor zijn thuishaven Rotterdam. Hij opent zijn nieuwe private setting haarsalon waar high-end mooihaar behandelingen voor zijn clientèle en educatie voor kappers samen komen.

Dominic (30) is meervoudig winnaar van de prestigieuze Coiffure Award. Hij werkt achter de schermen voor tv, styled bekend Nederland en is INTERNATIONAAL ambassadeur voor L’Oreal Professionnel, Kérastase en Shu Uemura. 

Ondanks zijn behaalde successen op jonge leeftijd is hij een gepassioneerde en hardwerkende jonge man met beide benen op de grond. 

Mensen omschrijven Dominic als sociaal, lief, mensen-mens, integer, gepassioneerd en een echte specialist met een grote liefde voor zijn vak.

Hij noemt het zelf mooi haar maken. 

Dominic’s stijl wordt omschreven als Modern, eigentijds en natuurlijke schoonheid. hij is een getalenteerde, creatieve en innovatieve haarstylist / colorist. in staat vrouwelijke klassiekers op zijn eigen manier te vertalen en opnieuw vorm te geven. de looks die hij creëert overstijgt de seizoenen, geïnspireerd door de natuur en mode.’’ 

‘Ik laat zien wat haar voor je kan doen’

-Dominic Vleer-

Dominic is tijdens de Corona lockdown aanwezig in zijn atelier op donderdag en vrijdagen voor advies en kennismaking. Het is ook mogelijk om alvast een behandeling in te plannen voor na de Corona Lockdown.