Skip to main content

Shu Uemura combineert Oosterse puurheid met Westerse glamour. Het resultaat: een ultra luxe haarverzorgingslijn en stylingproducten. Alle producten zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten in combinatie met het zeldzame deepsea water. Uniek binnen de filosofie van de ”Shu Uemura art of hair” zijn de haarschoonheidsceremonies. Een exclusieve schoonheidsbehandeling voor het haar, geïnspireerd door de traditionele Japanse theeceremonie.

Bij Shu Uemura houden wij ons aan de volgende punten:

  • Het haar krijgt een exclusieve schoonheidsbehandeling
  • Enkel natuurlijke ingrediënten
  • Alle producten zijn op basis van “deepsea” water

Wanneer u voor Shu Uemura kiest, dan kiest u ook voor een gebalanceerde evenwichtige haar behandeling, waarbij u en uw haar in het middelpunt zullen staan.

“Gebruik Shu Uemura en uw haar ziet er weer stralend uit”