Skip to main content

BALAYAGE & GLOSS

“De masterclass om een Balayage expert te worden”

Zie het als de meest nonchalante vorm van highlighten: balayage. Deze Franse techniek stamt uit de jaren zeventig en geeft een mooie, natuurlijke look. Het laat de zon in het haar weerschijnen.

Balayage is eigenlijk schilderen op het haar, wat met de juiste tools en expertise door iedere stylist perfect uitgeoefend kan worden.

Waarom Balayage?
Balayage is op het moment helemaal hot en geeft het haar een sexy, natuurlijke look. Denk bij het resultaat aan Gisele Bunchen of Jennifer Aniston. Het is een vorm van highlighten waarbij techniek heel belangrijk is en waarbij het draait om goed kijken naar de valling van het haar en kunnen doseren. Het voordeel van deze manier van highlighten is dat je minder snel een uitgroei ziet.Iedeaal voor klanten die hun eerste kleur ervaring hebben tot de dames die van extreem modieuze kleuringen houden.

Inhoud

  • Productkennis
  • Het uitwerken van de geleerde technieken

Belangrijke informatie over deze masterclass

Duur: 6 uren
Data: Bekijk de educatie agenda, klik hier.
Locatie: AtelierDMNC in Rotterdam
Deelnemers: 4 Max.
Tijd: Aanvang 09:30, start 10:00 tot 16:00 uur
Prijs: €425 ex btw per persoon.
Werkmateriaal: Zal in de bevestiging omschreven worden
Modeleisen: Er wordt gewerkt op dollyheads
Lunch: Wordt verzorgd door Dominic Vleer Education

Waar vindt de masterclass plaats?
Deze masterclass wordt gegeven in het atelier van Dominic Vleer.
Het adres: Freericksplaats 3A, 3054GJ in Rotterdam.

Mocht je deze masterclass verzorgd willen hebben voor jouw team in de salon of op een andere gewenste locatie? Stuur dan een mail met daarin jouw wensen, dan neemt Dominic contact met jou op.

Boek eenvoudig deze masterclass
Je kunt deze training eenvoudig boeken door een mail te sturen via het contactformulier. Klik hier om naar het contact formulier te gaan. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze training of andere trainingen? Stuur dan een e-mail naar info@dominicvleer.nl.

Overzicht masterclasses