Skip to main content

BUSINESS COACHING VOOR KAPPERS

“Jij groeit, terwijl wij samen met een positieve blik werken aan jouw doelen”

Als business coaching ben ik gespecialiseerd in de kappersbranche. Mijn missie is om jou te helpen groeien en ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. Als ervaren business coach begrijp ik de unieke uitdagingen waarmee kappers worden geconfronteerd, en mijn doel is om samen met jou aan oplossingen te werken om je doelen te bereiken.

Of je nu een eigen salon runt, als zelfstandige kapper werkt of ambities hebt om je kapperszaak te starten, mijn coaching is afgestemd op jouw specifieke behoeften. We zullen samen doelen stellen, strategieën ontwikkelen en praktische stappen nemen om jouw onderneming naar nieuwe hoogten te brengen.

Tijdens onze sessies deel ik mijn expertise in de kappersbranche en bied ik inzicht in effectieve bedrijfsvoering. Of het nu gaat om het verbeteren van klantrelaties, optimaliseren van operationele processen, of het ontwikkelen van marketingstrategieën die echt werken, mijn focus ligt op het ondersteunen van jouw groei en succes.

Met bewezen methoden en persoonlijke begeleiding zullen we samenwerken om obstakels te overwinnen en kansen te benutten. Mijn coaching is niet alleen gericht op zakelijk succes, maar ook op het creëren van een evenwichtige en bevredigende professionele levensstijl.

Klaar om de volgende stap te zetten in jouw kapperscarrière? Laten we samen aan de slag gaan en jouw onderneming naar nieuwe hoogten tillen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek hoe mijn business coaching jouw ambities kan realiseren.

“Professionele Business coaching door Dominic Vleer”
Confronterend en met een positieve kijk op problemen, wissel ik humor en zakelijkheid op een resultaatgerichte, maar praktische wijze af. Jij groeit en werkt terwijl ik als coach betrokken meeloop en jou begeleidt in dat proces.

Wil jij je persoonlijk ontwikkelen binnen je vakgebied maar je weet niet hoe of ben je op een punt gekomen dat je een ander richting op wilt binnen je vak, je salon of organisatie?

Jij vindt het ongetwijfeld belangrijk dat je vooraf weet waar je aan toe bent als je een coachtraject met mij start. Dat snap ik! Ik geef je daarom inzicht in mijn uurtarieven en wat je daarvoor krijgt. En lees meteen wat mijn cliënten van mijn intakes vinden.

Intake, betaal je alléén als je besluit een traject te starten.

Mijn uurtarief: €150 per uur excl. btw en eventuele reiskosten
Het gemiddelde coachingstraject duurt: 8 tot 10 uur

Boek vandaag nog een kennismakingsgesprek in!
Je kunt een coaching traject eenvoudig boeken door een mail te sturen via het contactformulier. Klik hier om naar het contact formulier te gaan. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over mijn coaching? Stuur dan een e-mail naar info@dominicvleer.nl.

Klik hier, om een mail te sturen met jouw hulpvraag!