Skip to main content

DMNC’S SIGNATURE COLORING

“Voor coloristen die hun eigen signature kleuring willen ontwikkelen’’

Wilt u weten waarom sommige kapsels in combinatie met kleur zo fantastisch zijn? Tijdens de  ‘’DMNC’S Signature Coloring” masterclass ontrafelt Dominic Vleer de kleurtechnieken achter de fantastische coupes van de catwalk, fashionshoots en zijn eigen werk.

Door het gebruik en ontstaan van trends neemt hij u mee in het ontwikkelen van je eigen kleur signature. Doormiddel van een personal moodboard ga je jouw eigen kleur Signature vertalen in een commerciële en efficiënte kleurtechniek die makkelijk toepasbaar is in de salon.

Dominic zal deze dag een inspirerende presentatie geven, er word een zelfgemaakt moodboard gemaakt als inspiratie en in de middag word er een door u meegebracht model gekleurd met de gekleurde technieken volgens de laatste trends en een door u gemaakt moodboard als inspiratiebron.

Inhoud

  • Productkennis
  • Het uitwerken van de geleerde technieken

Belangrijke informatie over deze masterclass

Duur: 6 uren
Data: Bekijk de educatie agenda, klik hier.
Locatie: AtelierDMNC in Rotterdam
Deelnemers: 4-6 Max.
Tijd: Aanvang 09:30 uur, start 10:00 tot 16:00 uur
Prijs: €425 ex btw.
Werkmateriaal: Zal in de bevestiging omschreven worden
Modeleisen: Er wordt gewerkt op een dollyhead
Lunch: Wordt verzorgd door Dominic Vleer Education

Waar vindt de masterclass plaats?
Deze masterclass wordt gegeven in het atelier van Dominic Vleer.
Het adres: Freericksplaats 3A, 3054GJ in Rotterdam.

Mocht je deze masterclass verzorgd willen hebben voor jouw team in de salon of op een andere gewenste locatie? Stuur dan een mail met daarin jouw wensen, dan neemt Dominic contact met jou op.

Boek eenvoudig deze masterclass
Je kunt deze training eenvoudig boeken door een mail te sturen via het contactformulier. Klik hier om naar het contact formulier te gaan. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze training of andere trainingen? Stuur dan een e-mail naar info@dominicvleer.nl.

Direct naar de agenda, klik hier!