Skip to main content

De beste Haartoner voor Blond haar: 

Wij denken dat het meest belangrijke wat je tijdens je kleursessie kan krijgen de toner is. Iedereen kan je haar oplichten, maar met de juiste kleur inkleuren…… dat is een ander verhaal. 

Eerst een aantal misverstanden de wereld uit! 

1. een toner maakt mijn haar 1 kleur – nee dus 1 Wij werken met Shades DIA LIGHT / Dia RIchesse  en deze tonerS zorgen ervoor dat iedere haar afzonderlijk gekleurd wordt. 

2 een toner maakt mijn haar koel of grijs – ook niet waar, een toner is iets wat we op maat maken om juist de kleur warmer, koeler, meer beige te krijgen. 

Wat is een toner en wat kan je er mee? 

Binnen 5 tot 20 minuten kunnen we je haar de kleur geven die we willen. Zie het als een Instagram filter. Wij maken de kleur zoals jij hem wenst. Wij zien klanten regelmatig met plaatjes van Instagram of pinterest binnen komen. Over iedere foto zit een filter. Wil je die filter, dan maken wij die filter! 

Je haar kan dus cool, warm maar ook bijvoorbeeld een beetje lila, pink, zilver of zelfs mint worden. Net wat we willen en jij wenst. 

Waarom zou je een toner moeten nemen?

Een toner is belangrijk na het kleuren maar ook tussen de grote kleurbehandelingen door. Om een voorbeeld te geven: een heleboel blondines zijn na een aantal weken weer wat geler of hebben zelfs een koper gloed over het haar. Nu denk je: nee hoor niet weer zo’n lange zit bij de kapper. Geen stress, de toner gebeurt bij de wasbak dus je staat in now time weer buiten. 

Maakt een toner heel “groot” veel verschil? 

Ja en nee. Het ligt er aan wat je laat doen en wat de wens is. Je kan zo warm of cool gaan als je zelf wilt. Wil je een drastische verandering kunnen we dat ook met een toner voor elkaar krijgen. Dit is leuk om te experimenteren. Bijvoorbeeld als je denkt: ik zou wel een keer strawberry blond willen. Het is geen permanente kleur maar een non permanente. Je wast het er binnen 2 a drie weken weer uit. 

Helpt een toner om het haar Ice Blond te houden? 

Yes zeker wel. Je moet het alleen wel zelf bijhouden. Bijna iedere wasbeurt verzorgen met de Blond  Conditioner van Shu Uemura en om de drie weken een kleur opfristoner. 

Kan je Crazy Colors met toners maken?

Ook dat kan. We hebben Peach, Pink en Lila . Dus ook dat experiment kan je aangaan. 

Kan een Brunette een toner gebruiken? 

Toners kunnen op iedere haarkleur. Wij gebruiken de Dia Light / Dia Richesse ook om een kleur van brunettes of roodharigen op te frissen. Dia Light / Dia Richesse denkt dat het een conditioner is en daarom gebruiken wij deze toner om op te frissen. 

Kan je een toner los boeken? 

Ja dat kan. Als je al klant bent Bij Atelier DMNC weten we exact wat we moeten doen. Mocht je het een keer willen proberen en je bent nog geen klant, is het raadzaam om even bij ons binnen te lopen en  te vragen wat de mogelijkheden zijn.