Skip to main content

In onderstaand overzicht vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.
Mocht je niet het antwoord kunnen vinden op jouw vraag, neem dan gerust even contact met ons op.

WAAR VIND IK JULLIE PRIJZEN?

Om onze prijzen te bekijken klik hier.  

WAAROM STAAN ER VANAF-PRIJZEN IN DE PRIJSLIJST?

Prijzen voor kleuren hangen af van verschillende factoren zoals de kwaliteit, lengte en kleur van je haar. Afhankelijk van hoe lang of dik je haar is, mocht er misschien meer verf nodig zijn om de perfecte kleur te realiseren. Misschien ben je wel op zoek naar een hele toffe, trend kleur, waarbij een speciale kleurtechniek gebruikt wordt. In dat geval, zal er misschien extra verf gebruikt moeten worden. 

Het zou ook kunnen zijn dat je haar wat extra verzorging nodig heeft en zullen we misschien een extra product moeten gebruiken om je haar in tact te houden. Je haar kwaliteit behouden is een must voor ons! Waar nodig zal er misschien ontkleurd, voorgepigmenteerd of getoned worden. 

We willen iedereen 150% happy maken met hun nieuwe coupe; al deze factoren hebben invloed op de prijs en aangezien ieder’s haar bijzonder en uniek is, zijn prijzen daarom ook ‘vanaf’. 

Het is lastig om het perfecte advies te geven zonder het haar in real life gezien te hebben. We adviseren je om langs te komen, zeker als je op zoek bent naar een grote verandering. Kom gezellig langs! Bel wel van te voren even naar de salon zodat we wat tijd vrij kunnen maken voor een goed advies.

IK BEN NIET TEVREDEN MET MIJN BEHANDELING. WAT KAN IK DOEN?

Oh no! Dat spijt ons heel erg. Is je coupe bij nader inzien niet naar wens? Neem dan contact op met de salon en leg uit waar je niet helemaal blij mee bent. We strive for perfection, dus mocht iets vaktechnisch niet in orde zijn, dan staan wij daar garant voor. Happy you = happy DMNC!

*Uiterlijk binnen 2 weken contact opnemen met de salon. Dit geldt alleen voor vaktechnische verandering. Mocht u van gedachten zijn veranderd dat de kleur of coupe toch anders geknipt of gekleurd moet worden dan afgesproken met de stylist, dan worden eventuele kosten in rekening gebracht.

MET WELKE MERKEN WERKEN JULLIE?

Wij werken met Kérastase, L’oréal Professionnel, SHu Uemura en Olaplex. 

HOE LANG BLIJFT EEN CREATIEVE KLEUR ONGEVEER ZITTEN?

De houdbaarheid van je kleur heeft te maken met hoe vaak en met welke producten je je haar wast en op welke ondergrond de creatieve kleur is aangebracht. Wij begrijpen dat je natuurlijk zo lang mogelijk van je toffe kleur wil genieten en daarom raden we je ook aan je haar zo min mogelijk te wassen (liefst maximaal 1 keer per week). Afhankelijk hoe vaak je je haar wast, kan deze tot 3 tot 4 weken blijven zitten. 

Een pastel kleuring blijft maximaal 2 tot 5 wasbeurten houdbaar en zal iedere wasbeurt teruglopen (de kleur kan lichter worden of volledig verdwijnen, maar ook warmer worden).
Pastel  en zilver/grijskleuring worden nooit aangebracht met een permanent verf! Het is een tijdelijke kleuring, die op een gegeven moment altijd uit je haar gaat.

Mocht je je haar alleen nat willen maken, gebruik dan altijd een goede conditioner of een haarmasker.