Skip to main content

Ben jij opzoek naar een haarproduct die jouw haar en hoofdhuid verzorgt? En daarnaast ook je hoofdhuid + haar herstelt en vernieuwt? Kortom je haar- en hoofdhuid een complete metamorfose geeft? Dan is de nieuwe Chrono lijn van Kérastase zeker iets voor jou! 

De vernieuwde en luxe lijn van Kérastase zorgt ervoor dat je haar zijdezacht aanvoelt en geeft meer glans en body aan je haar. Het is dé lijn die de hoofdhuid en het haar verzorgt en terugbrengt naar een jeugdige staat… wie wil dat nou niet?

Elk product bestaat uit regeneratieve werkstoffen, (dit zorgt ervoor dat je haar en huid worden vernieuwd) zoals hyaluronzuur, vitamine E en Abyssine. Het blaast volledig nieuw leven in het haar en op je hoofdhuid. Zo heeft één product van de lijn zelfs kaviaar als ingrediënt namelijk het Kérastase Chronologiste sérum universel. 

Door de heerlijke geur van frisse bloemige noten van theeroos, magnolia en pioenroos is het nog aangenamer één van de producten te gebruiken. Naast de andere lijnen van Kérastase is dit een luxueus stapje verder dan dat je gewend bent!

Welke producten heeft de Kérastase Chronologiste lijn?

Welke producten vallen er nu allemaal onder de Chronologiste lijn en wat doet het precies met je haar? Ik zet ze hieronder voor je op een rijtje:

  • Kérastase Chronologiste Huile De Parfum: Huile de Parfum is een voedende olie met een perfecte combinatie van noten voor een heerlijke geur. De elegante geur voor het haar met een verfijnde balans tussen theeroos, licht hout en musk. Het maakt het haar mooi glad, geeft voeding en een prachtige glans! 
  • Kérastase Chronologste Masque Intense Régénerant: De Masque Intense Régénerant geeft hydraterende en verzachtende verzorging aan het haar en zorgt voor langdurige voeding en glans. Het is speciaal ontwikkeld voor ouder wordend haar en zorgt voor een algehele verjonging van het haar. Daarnaast worden tekenen van veroudering van de hoofdhuid en het haar bestreden. Het geeft je haar veerkracht en levendigheid terug. Tot slot geeft het een heerlijke geur door de musk, licht hout en theeroos. 
  • Kérastase Chronoliste Bain Régénerant: Dit is een verjongende revitaliserende shampoo. Het verwijdert onzuiverheden van je hoofdhuid en haarvezels. Het biedt een langdurige hydratatie, geeft kracht aan de haarvezel voor een jeugdige veerkracht en levendigheid. Daarnaast geeft de shampoo een heerlijke geur door de natuurlijke ingrediënten als theeroos, licht hout en musk. Dit geeft een fijne luxe ervaring.
  • Kérastase Chronologiste Therminque Régénerant: Het is een hitte beschermend en zachtmakend leave-in créme. Deze verjongende en revitaliserende verzorging zorgt ervoor dat de vezeltextuur van het haar glad en verfijnd wordt. Het bevat hyaluronzuur, abyssine en vitamine E wat ervoor zorgt dat tekenen van veroudering worden bestreden. Het geeft een hittebescherming tot 230 graden. Daarnaast zorgt het voor frizz controle.
  • Kérastase Chronologiste Pré-Cleanse Régénerant: Dit is een verjongende pré-shampoo. De pre-shampoo is revitaliserend en verjongend en helpt de effecten van shampoo te versterken. De pré-shampoo zorgt ervoor dat 96% meer vervuilde delen verwijderd worden . Daarnaast versterkt het de haarvezels en geeft het hydratatie. Het heeft een luxe zwarte textuur die je haar diep voedt en maakt je haar weer heerlijk gezond!
  • Kérastase Chronologiste Sérum Universel: Het is een jeugdig revitaliserend serum wat ouder wordend haar tegen gaat. Het geeft hydratatie aan je haar en hoofdhuid waardoor het gerevitaliseerd en kalmerend aanvoelt. Het geeft je haar aanzienlijk meer glans en wordt langdurig voorzien van een frizz control. Door de formule wordt je haarvezel opgevuld voor een vollere diameter waardoor je lokken er voller uitzien en aanvoelen. Door de biomimetische kaviaarkapseling maakt de sérum universel gebruik van kracht van hyaluronzuur, abyssine en vitamine E. Tot slot geeft het een heerlijke luxueze geur aan het haar.  

Ben je geïnteresseerd in deze luxe haarverzorging, kom dan gerust langs ons atelier/salon voor een goed en persoonlijk advies.