Skip to main content

Geen vrouw is hetzelfde. Maar iedere vrouw is wel graag van top tot teen verzorgd. Één van de belangrijkste ingrediënten van een modern en verzorgd uiterlijk is ongetwijfeld het kapsel. Met hairtalk Extensions is het mogelijk een haarverlenging en/of – verdikking volledig aan te passen naar de wens van de individuele vrouw. Hairtalk is beschikbaar in 6 verschillende kwaliteiten en 4 verschillende lengtes. Daarmee biedt het hairtalk systeem ultieme flexibiliteit en is het resultaat 100% persoonlijk met behoud van de natuurlijke uitstraling.

Waarom wij kiezen voor Tape Extensions:
-Het hairtalk Extension systeem is een haarvriendelijk systeem waarmee in 45 tot 60 minuten een complete haarverlenging en/of – verdikking kan worden ingezet.
-Meer lengte. Meer Volume. Schitterende kleureffecten.
-Bij het inzetten van hairtalk wordt geen gebruik gemaakt van apparatuur óf hitte óf chemicaliën die het haar kunnen beschadigen.
-Hairtalk wordt pijnloos bevestigd en biedt een optimaal draagcomfort.
Onschadelijke, hypoallergene tapebevestiging die per keer 8 tot 10 weken kunnen worden gedragen.
-Hairtalk Extensions zijn herbruikbaar en dus voordelig in het gebruik.
-Dunste en lichtst mogelijke inzetbasis, voor de meest onzichtbare haarverlenging en/of – verdikking.
-Ongeëvenaarde haarkwaliteit voor maandenlang mooi en zijdezacht haar dat zijn massa, glans en levendigheid behoudt.
-Veelzijdige kleurencombinaties zonder extra kosten.
-Een geweldig kapsel in een handomdraai. Van een korte coupe naar lange lokken. Of van dun naar dik haar. Hairtalk creëert een verpletterende, individuele uitstraling voor elke vrouw bij ieder haartype.
-Hairtalk wordt alleen aangeboden door gecertificeerde professionals die elke keer weer een perfecte kwaliteit garanderen.

Eenvoudigte plaatsen en te herplaatsen
De tape extensions zijn eenvoudig en snel te plaatsen en herplaatsbaar. Bij een goede verzorging
blijven ze 8 tot 10 weken in het haar zitten.

Verzorging tape extensions
De verzorging van tape extensions is anders als die van hairextensions.  Bij tape extensions gebruik je shampoo of conditioner alleen in de punten van het haar. U mag het haar ook nooit nat borstelen.

Shampoo
De natuurlijke oliën van het haar houden het glanzend. Veel traditionele shampoos verwijderen deze oliën volledig. De hairtalk Shampoo is speciaal ontwikkeld voor de specifieke verzorging van hair extensions. De unieke formule reinigt het haar zonder deze te ontdoen van hydratatie en voedingstoffen. De shampoo bevat een minimale hoeveelheid aan oliën en alcohol. Geconcentreerde hoeveelheden hiervan, zoals in traditionele shampoos, kunnen de kleefkracht van de haarstrips namelijk doen verminderen / te niet doen gaan.


Gebruik: zacht genoeg voor de dagelijkse reiniging van het haar en de hoofdhuid.

Conditioner
Hairtalk Conditioner biedt een diep werkzame voeding voor het haar, optimaliseert de vochtbalans en herstelt kwetsbare plekken van het haar. De structuurverbeterende spray-emulsie geeft het haar een beschermend laagje rond de fragiele, vochtvragende extensions, maar beschermt tegelijkertijd ook het natuurlijke haar. Het haar wordt niet dof, droogt niet uit en gaat niet pluizen. Maar blijft zijdezacht, soepel, glanzend en gezond.

Gebruik: verdeel de emulsie gelijkmatig over het haar.

Balsam Deze balsam ontwart het haar voorzichtig, reconstrueert het en maakt het glad en veerkrachtiger. De balsam kan worden uitgespoeld of verwerkt in vochtig haar na het wassen, zodat het haar de voedingsstoffen absorbeert en wordt gehydrateerd tijdens het drogen.

Gebruik: licht genoeg om in het haar te laten zitten of uit te spoelen. Slechts een kleine hoeveelheid gebruiken om in het haar te laten zitten zodat zich geen restanten opbouwen.

Verzorgings kit voor thuis
Het is belangrijk om na het plaatsen van de tape-in extensions het haar thuis
goed te blijven behandelen met de juiste producten, daarom adviseren wij de Home care kit bestaande uit: een shampoo, balsem en een extensions borstel aan te schaffen om de kwaliteit van de extensions te garanderen. De kit kost €70,-

Volumebehandeling met tape extensions
Voor een volume behandeling heeft u 2 pakjes nodig. In een pakje zitten 6 tape extensions. De extensions zijn in de lengte van 30,40 en 50 cm verkrijgbaar.

Haarverlenging met tape extensions
Reken bij dun haar op 3 tot 4 pakjes
Bij normaal haar gebruiken we  4 tot 6 pakjes
Bij dik haar gebruiken we 6 tot 8 pakjes

De kosten van een pakje(12stuks) extensions bij Atelier DMNC zijn:

v.a. 25/30 cm € 130,- per pakje (12 stuks)

Verwijderen tape extensions
Het verwijderen en het herplaatsen van de extensions kost €65 per pak (12stuks) inclusief wasmassage en model föhnen. Ieder extra pak wat verwijderd of herplaatst wordt berekenen wij €25 per pak toeslag.  Zorg er wel voor dat uw haar en de extensions in de afgelopen tijd goed verzorgd heeft. De extensions kunnen ongeveer 3 keer omhoog geplaatst worden.

Persoonlijk en op maat gemaakt advies 

Wij begrijpen dat de bovengenoemde prijzen en informatie soms wat verwarrend over kan komen, daarom adviseren wij altijd een vrijblijvend en persoonlijk advies bij ons in de salon te plannen. Zodat wij een juist advies kunnen geven op maat.

Direct een adviesgesprek inplannen ? bel naar de salon en maak direct een afspraak: 010-5036023