Skip to main content

Het van oorsprong Amerikaanse Living Proof is een vernieuwend haarverzorgingsmerk. De uitdaging van het merk is om de meest voorkomende haarproblemen op te lossen door middel van wetenschap en gepatenteerde technologie.

Living Proof werkt nauw samen met een gespecialiseerd team van biotechnische wetenschappers van het MIT Cambridge, waar nieuwe technologieën worden ontwikkeld en gepatenteerd. Er zijn nieuwe moleculen ontdekt die het gedrag van een haarvezel volledig kunnen veranderen. Het resultaat is dat Living Proof al haar beloften waarmaakt.

Met de Producten van Living Proof heb je innovatieve haarverzorging in handen. Dit unieke merk heeft inmiddels al meer dan 150 prijzen gewonnen en is nog steeds bezig om producten te ontwerpen die het beste in het haar naar boven halen.

Bij het ontwikkelen van de producten worden de hoogste kwaliteitsnormen gehanteerd. Zo weet je zeker dat de producten veilig en effectief zijn!

living proof haarproducten

Vrij van siliconen, pthlalaten, parabenen, formaldehyden, SLS en SLES

De producten van Living Proof bevatten geen siliconen. Siliconen worden veel gebruikt in haarverzorgingsproducten, vaak om het haar glad te maken en glans te geven.

Siliconen kunnen het haar verzwaren, waardoor je het vaker moet wassen. Dit kan langdurige schade aan het haar veroorzaken. Om dit te voorkomen heeft Living Proof siliconen vervangen door hun eigen gepatenteerde ingrediënt: de Healthy Hair Molecule.

Dit speciale ingrediënt maakt het haar glad, zonder het te verzwaren. Daarnaast stoot het vocht en vuil af, en polijst en beschermt het de haarlokken. Zo heb je na verloop van tijd gezonder haar!

Naast dat de producten geen siliconen bevatten, zijn de formules ook vrij van pthlalaten, parabenen, formaldehyden (donoren en releasers), SLS en SLES.

Cruelty free

Living Proof maakt deel uit van PETA’s Beauty Without Bunnies-programma. Dit betekent dat alle producten dierproefvrij zijn!

Vind jouw geschikte verzorgingslijn

Living Proof heeft verschillende haarverzorgingslijnen. Zo zit er voor ieder haartype altijd wel geschikte producten tussen!

Color Care

De producten uit de Color Care lijn bevatten een siliconenvrij systeem met het Locking Molecuul. Dit systeem is speciaal ontwikkeld door de wetenschappers van Living Proof en helpt effectief kleurvervaging tegen te gaan en de gezondheid van het haar te verbeteren.

Het Locking Molecuul vormt een beschermende laag om het haar en houdt zo de kleur langer vast. Tevens vult het de buitenste haarlaag aan, die vaak beschadigd raakt tijdens het kleurproces. Zo blijft de haarkleur niet alleen langer mooi, maar wordt de algehele gezondheid van het haar ook nog eens verbetert!

Full

Met de producten van Living Proof Full zorg je ervoor dat het haar een volledige transformatie krijgt. Door gebruik te maken van een gepatenteerde technologie met een Thickening Molecuul, krijgt het haar een blijvende volheid en voelt het dikker aan!

No Frizz

In de No Frizz lijn maakt Living Proof gebruik van het eigen Healthy Hair Molecuul. De Healthy Hair Molecule is een van de grootste antikroes technologieën die in meer dan 30 jaar is doorgebroken! Deze antikroes technologie is 70% effectiever in het blokkeren van vochtigheid.

Het No Frizz-systeem creëert een gewichtloos, onzichtbaar schild om elke haar. Hierdoor wordt het haar heerlijk glad en wordt vochtigheid geblokkeerd, zonder dat het haar zwaar of vettig wordt.

Perfect Hair Day

Geef jezelf elke dag perfect haar met de producten van Living Proof Perfect Hair Day. Perfect Hair Day biedt jou vijf voordelen van mooi, gezond uitziend haar – gladheid, volume, conditionering, kracht en glans. En dit allemaal terwijl jij het haar met de producten van Perfect Hair Day minder vaak hoeft te wassen!

Restore

Droog en beschadigd haar krijgt weer een nieuw leven dankzij de producten van Living Proof Restore. De schade wordt hersteld en het haar wordt beschermd tegen haarbreuk, zonder het haar te verzwaren. Transformeer het haar zodat het er zichtbaar gezonder uitziet en aanvoelt!

Living Proof Style Lab

Ook aan producten voor styling & finishing heeft Living Proof gedacht! De producten zijn getest en goedgekeurd door wetenschapers en geavanceerde stylisten.

Met de stylingsproducten van Living Proof wordt het stylen van het haar nog makkelijker. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer de mooiste, gekste en creatiefste looks!

Wij helpen jou!

wil je deze producten zelf gaan gebruiken, maar heb je nog iets meer advies nodig? Neem dan gerust contact op met ons. Je kunt ook altijd even naar onze salon komen om de producten te ervaren.