Skip to main content
shu uemura art of hair lanceert yūbi blonde

“yūbi” – “gratie” in het Japans eert “the cool blond state of grace”

shu uemura art of hair lanceert yūbi blonde, het eerste herstellende gamma tegen ongewenste koperachtige weerschijnen voor ontkleurde, gehighlighte blondines. Dankzij de uiterst efficiënte, professionele formules geïnfuseerd met duurzaam verkregen Japanse witte pioenroos en een exclusief koel pigment ontwikkeld door een toonaangevende Japanse inktsamensteller, vrijwaart yūbi blonde de koelste blondtinten voor glanzend, hersteld haar van de haarwortels tot de punten. 

Story image

Vrouwen met ontkleurd en gehighlight haar vragen een tijdloos, onberispelijk natuurlijk resultaat, de “the cool blonde state of grace”. Deze staat verwijst naar het moment waarop een vrouw uit de salon komt: op dat moment is haar blond het koelst. Haar haar glanst prachtig, is zacht & gevoed. 

The cool blonde state of grace

“The cool blonde state of grace” is kostbaar, maar vluchtig. Na een blondeerservice wordt het haar poreus en moet het worden hersteld om er weer natuurlijk stralend & glad uit te zien. Tegelijkertijd is koel blond de meest kwetsbare tint. Ongewenste weerschijnen steken meestal de kop op na 5 wasbeurten en gele weerschijnen moeten met neutraliserende formules worden aangepakt. 

De vrijwaring van de staat van genade van dit koel blond vergt de beste verzorging, bestaande uit: 

  1. herstellen: om volledig te voeden van de haarwortels tot de punten 
  2. neutraliseren: om warme weerschijnen te neutraliseren & de vervagende glans te compenseren
Story image

Kostbare Japanse ingrediënten 

Witte pioenroos ‘shakuyaku’, de kunst van herstel uit Japan

In Japan is de witte pioenroos een symbool van zuiverheid. Al sinds de oudheid bevat deze bloem de essentie van ongerepte schoonheid. De witte pioenroos ‘shakuyaku’ is afkomstig uit het Niigata-gebergte, het meest besneeuwde gebied in Japan. shu uemura art of hair eert het engagement van de Japanse landbouwers die de witte pioenrozen op een milieubewuste manier kweken. 

De witte pioenroos ‘shakuyaku’ is gekend voor haar hydraterende, verzachtende en antioxiderende weldadige effecten.

Story image

Japans koel pigment, de kunst van neutralisatie exclusief voor shu uemura

Verworteld in de authenticiteit van mijnheer shu uemura bij zijn zoektocht naar de meest levendige kleuren, heeft shu uemura de pigmenttechnologie gekozen die in make-up wordt gebruikt. Ontworpen door een toonaangevende Japanse inktsamensteller, heeft dit hightech pigment een strakke, homogene vorm & een nog intensere koele kleur dan gebruikelijk. In combinatie met paarse kleurstoffen is dit pigment uiterst efficiënt tegen koperachtige weerschijnen.

De routine 

yūbi blonde biedt een aangepaste routine voor elke blondine ongeacht de haartextuur om koel, glowing blond haar te krijgen.

1. yūbi blonde glow revealing shampoo

Een zuivere, transparante gelformule geïnfuseerd met Japanse witte pioenroos. Verwijdert alle onzuiverheden van het haar, reinigt mild en verzorgt tegelijk en geeft het haar een glowing finish.

Story image

2. yūbi blonde anti-brass purple shampoo

Een intense dieppaarse gelcrème verrijkt met een Japans koel pigment en geïnfuseerd met Japanse witte pioenroos. De anti-brass purple shampoo voor ontkleurd & zilverkleurig haar gaat koperachtige weerschijnen tegen voor een langhoudende koel blonde glow.

Story image

3. yūbi blonde full replenishing conditioner

Een lichtblauwe crème geïnfuseerd met Japanse witte pioenroos. Herstelt het haar van de haarwortels tot de punten en sublimeert het haar met een glowing finish & een royale touch.

Story image

4. yūbi blonde anti-brass purple balm

Een intense dieppaarse balsembehandeling verrijkt met een Japans koel pigment en geïnfuseerd met Japanse witte pioenroos. Deze balm neutraliseert gele weerschijnen voor een langhoudend koel blond voor zowel ontkleurd als gehighlight/gekleurd haar. 

Story image