Skip to main content

Bij Tres willen ze je een intieme eetervaring bezorgen, een avond zonder een enkele gedachte aan gisteren of morgen. Emy Koster en Michael van der Kroft en het team van Restaurant Tres zullen de verhalen delen van hun boeren en ambachtslieden die hebben bijgedragen aan wie ze vandaag zijn en past bij de filosofie van het restaurant.

Tres is een restaurant met 16 zitplaatsen op de Kop van Zuid-Entrepot in Rotterdam en presenteren een speels 18-gangen menu. Beginnend met snacks, dan naar hartige gerechten uit de zee en het land, en eindigend met het zoete gedeelte van desserts en mignardises. Bij Tres vragen je open te staan voor een unieke ervaring en dat een avond zo’n drie tot vier uur kan duren.

Bij Restaurant Tres kun je ook heerlijke menu’s bestellen om thuis te genieten van een unieke smaak beleving tijdens de corona sluiting.

”Complex zonder ingewikkeld te zijn.”

https://www.tresrotterdam.com