Skip to main content

Twee jaar geleden, waar je ook keek, de haarkleur asblond was overal. De komende seizoenen gaan we voor een natuurlijkere variant en zijn warme blond tinten meer en meer in het straatbeeld te zien.

Wat we het meeste zagen was een donkere aanzet met witte punten die vervaagden naar Wit asblonde lokken. 

Wij haarkleurspecialisten haalden alles in huis zodat jullie thuis ook de as kleur nog lang konden dragen zonder dat hij weer geel of te koper zou worden. Ook wij waren zeker niet immuun voor deze asblonde hysterie. 

Langzamerhand zagen we dat met als hoogtepunt vorig jaar Strawberry blond om de hoek kwam kijken en voorzichtig begonnen we het as weg te poetsen en er een mooie gouden tot strawberry achtige toner overheen te kleuren.  Wij geloven er in dat 2022 helemaal klaar is om nu echt eens alle askleuren weg te poetsen en zal warm het straatbeeld gaan domineren. 

Wat we zien is dat de meest assige iconen van Hollywood voor warme haarkleuren kiezen en dit zullen dragen als een sieraad.

Waarom moeten we blij zijn?

-As tonen zijn moeilijk te onderhouden.
-Het maakt je niet altijd knapper of dan wel jonger.
-Het was een trend, na 6 jaar zijn we daar overheen. Tijd voor iets nieuws!
-Te as blond beschadigd je haar teveel.

De komende tijd is er één van een gezondere realistische haarkleur die in aantocht is. De verandering straks in het seizoen als de lente weer gaat beginnen geeft ons de kans om je te laten zien dat warmer echt mooier staat, straks ook weer in de zomer met een mooie zongebruinde huid. 

We laten je zien dat je met warme tonen (mits je natuurlijk warm kan dragen) je ogen mooier zijn, je huid meer zal stralen en je er frisser uit ziet. 

Als je er voor openstaat om een warmere kleur te nemen feel free voor een consult en laat je adviseren door een van onze Color Experts. Ons advies voor nu: begin rustig, je kan je warmte in je haar ook subtiel opbouwen.