Skip to main content

Fusio-Dose is de oplossing als jouw haar wel een boost kan gebruiken. Deze behandelingen maken het mogelijk om dof haar, haarbreuk, kleurbehoud te behandelen en het haar extra te voeden. De Concentré vervult de eerste behoefte van je haar en de Booster behandelt een aanvullende behoefte. Het resultaat is zichtbaar gezonder, glanzender en sterker haar. Om de perfecte Fusio-Dose behandeling voor jouw haarwensen te vinden kies je voor een Concentré en een Booster die specifiek aansluit bij jouw haarprobleem. Door samenstelling van geconcentreerde actieve werkstoffen is jouw haar snel hersteld en volledig getransformeerd.

Bekijk de video waarin Dominic laat zien hoe de Fysio Dose in-salon treatment werkt.

Deze behandeling graag inplannen tijdens jouw behandeling in de salon? Geef dit aan één van onze stylisten aan, dan passen wij het direct toe