Skip to main content

in de Freericksplaats gevestigde kapper Atelier DMNC is een kapper die gespecialiseerd is in haarkleuringen en goed vallende coupes.

Atelier DMNC in het kort:

De haarsalon waar jij centraal staat, een ruimte waarin je jezelf kunt zijn en comfortabel voelt. Een salon waar je de behandeling krijgt die aansluit op je persoonlijke wensen en de expertise van onze topkappers, imagoconsultants en kleurspecialisten onder leiding van Dominic Vleer.

Ieder mens is anders en het haar ook. DMNC stemt graag persoonlijk met jou af wat jij het liefste wilt bereiken en wat daar het beste bij past.

In het Atelier wordt er gewerkt met hoogwaardige producten die je haar verzorgen en de kleur garanderen. Wij luisteren goed naar persoonlijke wensen maar geven ook graag advies of het nu een totale transformatie is of de subtielste verandering, we zijn pas tevreden als je vol zelfvertrouwen en blij het atelier verlaat.

Onze specialisatie is haarkleuringen en goed vallende coupes. Wil je lichter, koeler, warmer of donkerder haar. Een ander model of goed vallend haar of Mooie natuurlijke highlights? Of weet je het nog niet zo goed? Bij Atelier DMNC wordt er geluisterd naar jouw wensen en wordt er een eerlijk advies gegeven.

Bereikbaarheid:

Atelier DMNC is makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer en de auto. Komt u met de auto, dan is er voldoende parkeergelegenheid (tegen betaling) in de straten rondom het Atelier. Komt u met het openbaar vervoer, dan stopt tramlijn 4 vanuit Rotterdam centraal station praktische om de hoek. Wil je meer weten over de bereikbaarheid met het openbaar vervoer raadpleeg de website van 9292, klik hier.

Openingstijden:

Onze salon is geopend van Dinsdag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur en iedere 1e en 2e zaterdag van de maand van 09:00 uur tot 16:30 uur.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken, klik hier!