Skip to main content

De grootste haarkleurtrends voor zomer 2023 zijn weer bekend en we zijn klaar voor verandering en de eerste zonnestralen. Bereid je voor op een aantal kleurexplosies binnen de haarwereld. Van warme roodtinten tot koele colorblockking, lees verder, wij hebben de leukste haarkleur trends voor deze zomer weer voor je verzameld. 

1. Honinggoud In de zomer van 2023 zal de haarkleur ‘asblond’ minder relevant worden. We gaan nu juist meer de richting op van goud- en honingtinten. Playboy bunny goudblond maakt in 2023 een come-back, evenals diep honingblond. We Love it.

Wit honigblond haar. De haarkleurtrend van deze zomer 2023. Laat je inspireren en kom naar de haarkleur specialist van Rotterdam.

2. Babyrosé We zagen de trendkleur babyrosé voor het eerst in het begin van de 2000’s en hij maakt nu een grote comeback. Als je het aandurft ga dan voor deze lichte pastelkleurige statementkleur.

Wit babyroze haar. De haarkleurtrend van deze zomer 2023. Laat je inspireren en kom naar de haarkleur specialist van Rotterdam.

3. Chocolate brown Deze zachte en warme haarkleur doet ons denken aan smeltende chocolade. Hoe creëren wij zo’n perfecte donkerbruine coupe? We Beginnen iets donkerder bij de aanzet en gaan dan langzaam over op een lichtere tint naarmate wij  de uiteinden inkleuren. Deze versmelting in sprachtig in de zomermaanden waarin het haar al snel verkleurd door de zon. We krijgen er gelijk een strand gevoel bij.

Wit chocolade bruin haar. De haarkleurtrend van deze zomer 2023. Laat je inspireren en kom naar de haarkleur specialist van Rotterdam.

4. Koper De kleur rood is al een tijd een grote trendkleur in beauty- en haarland. En zal deze zomer feller worden dan ooit. Wil jij een gedurfde verandering maken? Kies dan deze uitgesproken kleur. Tip: de kleur rood is een moeilijke kleur om te onderhouden, plan dus regelmatig een bezoek aan ons atelier om de kleur optimaal te behouden.

Wit koper haar. De haarkleurtrend van deze zomer 2023. Laat je inspireren en kom naar de haarkleur specialist van Rotterdam.

5. Pearlblond We gaan met deze haarkleur terug naar de jaren ’90 supermodels. Amazing. De blond tinten: Champagne, paarlemoer en vanille blond zijn de levendige haarkleuren voor de zomer van 2023. Wordt dit jou nieuwe lievelingshaarkleur? Die van ons wel! Wij hebben rondom deze kleur een hele kleurcollectie gemaakt, bekijk hem hier!

Wit Pearlblond haar. De haarkleurtrend van deze zomer 2023. Laat je inspireren en kom naar de haarkleur specialist van Rotterdam.

6. Witterwit Verwacht deze zomer feller blond. Menig celebrity is al om, zoals Anya Taylor-Joy. We zijn écht dol op haar nieuwe haarlook. Hoewel deze kleur geweldig is, wordt het wel eerder aangeraden aan mensen met een van nature lichtere haarkleur. Het bleekproces is namelijk best intens en slecht voor mensen met donker haar. Een goede haarkwaliteit is immers belangrijker dan een goede haarkleur voor het oog. 

Wit blond haar. De haarkleurtrend van deze zomer 2023. Laat je inspireren en kom naar de haarkleur specialist van Rotterdam.