Skip to main content

Ultimate Reset Overnight serum

Ontdek het geavanceerde herstellende vermogen van het Shu Uemura Ultimate Reset Overnight Serum, een nachtelijk wondermiddel voor zeer broos of beschadigd haar. Verrijkt met kostbaar Japans rijstextract en peptidecomplexen, biedt dit serum een intensieve herstelkuur terwijl je slaapt, met verbluffende resultaten. Het geheime wapen van dit serum is het Hyogo-rijstextract, doordrenkt met mineralen, antioxidanten en vitamines B en E. Deze krachtige mix hydrateert diep en beschermt het haar tegen verdere beschadiging. Ondertussen werken de peptidecomplexen aan het herstellen van beschadigde verbindingen, waardoor de textuur, elasticiteit en sterkte van het haar verbeteren.

Voordelen

• Intensief herstel ’s nachts voor zeer beschadigd haar.
• Verrijkt met Hyogo-rijstextract en peptidecomplexen.
• Geïnspireerd door de Japanse kunst van Kintsugi

Persoonlijk advies nodig voordat je dit product aanschaft? Kom vrijblijvend langs de salon voor een op maat gemaakt advies.