Skip to main content

[ PERSBERICHT ]


Atelier DMNC Bekroond als een van de Top 3 Beste Kappers van Nederland volgens De Salon Top 100

Amsterdam, 9 september 2024 – Atelier DMNC, onder leiding van de gerenommeerde kapper en ondernemer Dominic Vleer, is trots uitgeroepen tot een van de Top 3 Beste Kappers van Nederland in de prestigieuze lijst van De Salon 100.

Deze toonaangevende ranglijst, samengesteld door een deskundige jury, erkent de honderd best presterende salons van Nederland op het gebied van ondernemerschap, klantbeleving en digitale aanwezigheid.

Dominic Vleer, eigenaar van Atelier DMNC, reageert verheugd op de erkenning:


“Het is een enorme eer om erkend te worden als een van de top 3 beste salons in Nederland. Deze prijs is een bevestiging van mijn harde werk en onze toewijding aan het kappersvak en ondernemerschap. Ik blijf streven naar de hoogste kwaliteit en een ongeëvenaarde klantervaring, en deze erkenning motiveert mij om nog verder te groeien.”

Over De Salon Top 100

De Salon 100 is dé toonaangevende lijst van de honderd beste salons in Nederland. De selectiecriteria zijn gebaseerd op drie belangrijke pijlers: de uitstraling en klantbeleving van de salon, de visie en groeipotentie, en het niveau van digitalisering en online klanttevredenheid.

De lijst wordt samengesteld door een vakjury bestaande uit vooraanstaande experts zoals Rochelle Peetoom (CEO Rob Peetoom), Floor Kleyne (hairpassionate en podcastmaker), Ferry Loeve (kapper en ondernemer), Kelly Derks (salonconsultant), Mike Out (start-up finder), Gilbert Lefèber (kapper) en Yeliz Çiçek (CEO FI Business en editor Vogue).

Beste kapper van nederland volgens de salontop100