Skip to main content
Atelier DMNC | Dominic Vleer Education

Wie is Dominic

Dominic, eigenaar van Atelier DMNC en nationaal ambassadeur voor L’Oreal Professionnel. 100% gepassioneerd endag en nacht met het vak bezig! Ondernemend, creatief, met een duidelijke eigen stijl en visie. Dat is hoe je Dominic het beste kan omschrijven. Zijn inspiratie haalt hij uit architectuur, kunst, mensen op straat en de natuur.

Al op jonge leeftijd droomde hij ervan om mensen mooi te maken. Inmiddels behoort Dominic tot de top van de Nederlandse kappers. Zijn passie voor haar is meerdere malen beloond met de prestigieuze Coiffure Award. Regelmatig geeft hij  shows en Masterclasses in binnen- en buitenland, hij werkt achter de schermen bij tv, fotoshoots en fashionweeks en hij is ambassadeur voor L’Oréal Professionnel, Kérastase en GHD Hair.

Dominic Vleer Education Filosofie

Dominic Vleer Education is ontstaan uit pure passie voor het kappersvak. Dominic wil mensen inspireren en deelt daarom graag zijn kennis en ervaring met jou! De workshops en trainingen van Dominic Vleer Education zijn geïnspireerd op de laatste catwalktrends en vertaald naar commerciële technieken, die makkelijk toepasbaar zijn in de salon.

Dominic Vleer Education biedt de volgende mogelijkheden:

Dominic Vleer Education staat voor:

  • PERSOONLIJKE AANDACHT
  • OP MAAT GEMAAKTE EDUCATIE
  • PRAKTIJKGERICHT
  • OP ELK GEWENST NIVEAU
  • OUT-OF-THE-BOX DENKEN

In zijn workshops en trainingen leer je niet alleen de nieuwste technieken en trends te vertalen naar de praktijk. Dominic geeft je altijd iets extra’s mee en leert je op positieve wijze anders te kijken naar klanten en situaties in de salon. Hij stelt prikkelende vragen en geeft op humoristische wijze zijn visie op klantvriendelijkheid en klantenbinding.