Skip to main content

De zomer is heet, sexy en een klein beetje wild. Jij wilt dat je haar matcht met deze mood, zonder dat het de negatieve impact ervan ervaart: zonbeschadiging, kleurvervaging, droogheid, dofheid. De Soleil range, een vernieuwde klassieker van Kérastase, laat jou van de zomer genieten, terwijl het jouw haar beschermt tegen de gevaren van de zomer.

1.Reinig
Bain Après Soleil

Een aftersun reiniging van een heldere en koele gel, dat zout, chloor en zand verwijdert. Dit bad houdt de lengten fris, terwijl het hydrateert en frizz glad maakt. De geur blijft lang aanwezig, om jou achter te laten met glanzend haar en ruikend naar zomers jasmijn en tuberoosbloem.

-Diepe hydratatie van de vezel
-Verwijdert chloor, zout en zand
-Herstelt zachtheid en glans

Bevat Kokosnootwater, vitamin E en UV filter.

2.Verzorg
Masque Après Soleil

Een gelachtige crème masker met luchtige textuur herstelt de hydratatie van het haar na blootstelling aan de zon, plus anti-oxideert om de zware effecten van de zomer uit te balanceren. Diep herstel geeft een uniforme gladheid van aanzet tot punten, zonder de lengten te verzwaren en laat je achter met een lichte geur van zomerse bloemen.

-Herbalanceert met vitale voedingsstoffen
-Reconstrueert de vezel en maakt deze glad
-Verbetert glans en maakt het haar stralend

Bevat Kokosnootwater, vitamin E en UV filter.

3.Modelleer
Huile Sirene

Letterlijk vertaald “zeemeerminnen olie”, de Huile Sirene is een unieke hybride van een texturerende spray en een haarolie. De biphase formule geeft de textuur van een zoutspray, met de beschermende kwaliteit van een voedende haarolie en een frisse geur van jasmijn en tuberoos. Beach waves worden gedefinieerd en getextureerd, zonder de crunch van een traditionele zoutspray.

-Definieert en textureert het haar
-Creëert stralende beach waves
-Absorbeert snel en maak het haar zacht
-Geeft glans
-Creëert langdurige beach waves met zero crunch

4.Crème UV Sublime

Een zomers product dat de hele dag anti-vochtigheid bescherming en een intense hydratatie geeft in een parelmoere haarcrème. Zijn lichtgewicht textuur geeft een zijdezachte finish in de meest actieve dagen van de zomer. Licht genoeg om meerdere keren per dag te gebruiken voor extra hydratatie.

-Beschermt tegen externe agressies
-Voorkomt uitdroging en afbraak
-Voorziet het haar van vitale hydratatie
-Boost direct de glans

Breng aan op droog of vochtig haar, voor of na blootstelling aan de zon voor een bescherming gedurende de hele dag.