Skip to main content

De Soleil range zorgt dat jij kan genieten van de zomer, terwijl jouw haar wordt beschermd tegen alle zomerse gevaren. Ontdek hét haarverzorgingsprogramma voor in de zon voor zacht, glanzend haar gedurende de hele zomer. 

Shampoo (Bain)

Kérastase Soleil Bain Après Soleil Aftersun-shampoo voedt het haar en laat het prachtig glanzen. De formule is verrijkt met hydraterend Kokoswater en Vitamine E en verwijdert de residuen van chloor, zout en zand. De aftersun-shampoo zorgt voor een grondige voeding van het haar en laat een subtiele geur van zomerse Jasmijn en Tuberoosbloem achter. 

Leave-in crème

Kérastase Soleil Crème UV Sublime is een Leave-in-crème die het haar beschermt, verzorgt en glans geeft. De formule bevat uw volledige haarverzorgingsprogramma gedurende de zomer en is ideaal voor gebruik alvorens blootstelling aan de zon. De sensueel ruikende leave-in hydraterende crème is verrijkt met Vitamine E en Kokoswater en biedt een beschermend UV-filter. De sensuele geur van Jasmijn met Tuberoosbloem geeft de hele dag door een subtiel zomers gevoel. 

Leave-in zout spray (Musthave)

Kérastase Soleil Huile Sirène is een Leave-in zoutspray die het haar textuur geeft: een must-have voor een zomerse, beachy look. De onweerstaanbaar luchtige leave-in zoutspray definieert het haar en verrijkt natuurlijke beach waves. De zoutspray bevat een unieke combinatie van Vitamine E en Kokoswater, die direct voor zachtheid zorgt en bij aanraking een no-crunch textuur geeft. De formule bestaat uit hydraterende ingrediënten die gelijk door het haar worden geabsorbeerd, in combinatie met beschermende UV-filters. 

Masker

Kérastase Soleil Masque Après Soleil is een Aftersun haarmasker dat het haar voedt en het prachtig laat glanzen. Het masker is verrijkt met Kokoswater en werkt revitaliserend. De formule herstelt de hydratatie van het haar, na stevige blootstelling aan zon, zand en zout. Het masker maakt de vezel glad voor een uniform gevoel van aanzet tot punt. De unieke melkachtige gelcrème zorgt voor een directe verkoeling en is licht genoeg Alle haartypes, waaronder ook fijn haar.