Skip to main content

Altijd al mooi, lang en vol haar willen hebben? Dat is vanaf nu mogelijk bij AtelierDMNC. Door middel van hairextensions realiseren wij dé volume behandeling of volledige haarverlening waar je al zo lang van droomt.

Wij werken met de hairextensions van Humano Hair, deze Humano weften zijn de meest luxe lijn momenteel verkrijgbaar. De weften kenmerken zich door een hoge kwaliteit en voelen geweldig zacht en glad aan. Ze zijn 100% Human Remy Hair, dit betekend dat de haarschubben volledig in tact zijn en allen in dezelfde richting staan voor een mooi, natuurlijk en klitvrij resultaat.

Humano wefts zijn de meest luxe hairextensions die momenteel verkrijgbaar zijn. Deze extensions worden uitsluitend in professionele salons geadviseerd die alleen het beste willen voor hun klanten en wij behoren tot één van deze salons.

Humano Hair wefts

Als Humanohair extesions expert salon in Rotterdam willen wij alleen het beste voor onze klanten. Naast onze haarverleningen met tape-extensions van Hairtalk Nederland hebben HumanoHair wefts in ons assortiment. Zo willen wij iedere klant die droomt over meer haar, volume en lengte te deze droom te helpen verwezenlijken.

Humano hair

Het Humano haar is erg sterk maar toch fijn van haarstructuur zodat het mooi past bij de Europese haarstructuren. De haarschubben van deze wefts zijn 100% intact en klitten niet, wel adviseren wij de juiste haarverzorging te gebruiken als je overweegt om wefts of extensions te laten plaatsen. 

Door onze uitgebreide kleurencollectie, is er altijd wel een kleur die matched met jouw haarkleur. Of jouw haar nou highlights heeft, een balayage of je eigen natuurlijke haarkleur is.

De voordelen van Humano hairextensions: 

-Weft hair extensions
-Beschikbaar in 45 cm, 55 cm en 65 cm
-Afkomstig uit Noord-west Azië.
-Double drawn
-100% Human Remy Hair

Hoe worden Humano hair wefts bevestigd? 

Weft hairextensions zijn bij ons in de salon erg populair. We bevestigen een strook haar (weft) aan het eigen dmv microringen en draad. Dit systeem is onschadelijk voor het eigen haar. Het systeem wordt elke 8 weken eruit gehaald en weer opnieuw ingezet. Voor enkel meer volume wordt vaak 1 baan geplaatst. Voor een verlenging 2 of 3.

Bevestiging weft met microringen

Naast ons populairste systeem weften, bieden wij ook tape-extensions aan.

  • Tape extensions gebruiken wij bij klanten die de voorkant van hun haar ook verlengd willen hebben.
  • Een fijne haarstructuur willen hebben. 
verlenging en volume behandeling met Tape-extensions

Geïnteresseerd in Humanohair wefts? 

Ben je geïnteresseerd in een haarverlening of volume behandeling door middel van hairextensions, tape-extensions of wefts, neem dan vrijblijvend contact op voor een intake gesprek. Bij een intake gesprek wordt er gekeken naar de mogelijkheden, vertellen wij je op voorhand de prijs voor het plaatsen van de wefts en de kosten voor het haar zelf.*

 *Mocht je na deze informatie graag wefts willen bestellen, dan vragen wij een aanbetaling van 50%. Bij het plaatsen betaal je de overige 50% van de behandeling. 

Verlenging met weft extensions