Skip to main content

”Langdurige efficiëntie gecombineerd met luxueuze verzorging.Verwijdert roos/schilfers onmiddellijk en vult het vochtgehalte van het haar aan.”

Met een uitgebreid team van experts, stylisten en wetenschappers gaat Kérastase op zoek naar nieuwe formules en ingrediënten om alle soorten roos/schilfers aan te pakken.

Het Symbiose-gamma bevat zes producten en is zo samengesteld dat je nog steeds kan genieten van een luxueuze waservaring terwijl het ook werkt als een effectieve roosbehandeling. De claim van Symbiose is Samenwerken is Macht, de focus voor dit gamma is de samenwerking tussen ingrediënten, evenals de effectiviteit van de samenwerking tussen dag- en nachtproducten. Met Symbiose kan je genieten van directe voordelen en langdurige werkzaamheid in combinatie met luxueuze verzorging.

Geïnspireerd door huidverzorging is er de Micro-Peeling Cellulaire, een peeling met salicylzuur en plantaardige bolletjes. De peeling lost de eiwitten tussen de roosschilfers op, zodat ze loskomen en mechanisch kunnen worden weggescrubd. De unieke 3-in-1-formule reinigt, exfolieert en hydrateert met een verkoelend gevoel en een verfrissend mentholaroma. 

 Er zijn twee sulfaatvrije shampoos om uit te kiezen afhankelijk of je een droge of vette hoofdhuid hebt. Beide bevatten salicylzuur en ook piroctone olamine om het micro-organisme Malassezia restricta, dat roos veroorzaakt, aan te pakken, terwijl ze ook je hoofdhuid en haren effectief reinigen. Bain Pureté Anti-Pelliculaire Bain Crème Anti-Pelliculaire
  In het gamma zit ook een conditioner en een masker. De Fondant Apaisant Essentiel bevat lipiden, plantaardige oliën en glycerine om het haar te hydrateren en de hoofdhuid te kalmeren die ook geïrriteerd kan zijn door roos. Het bevat ook bifidus om een gezond ecosysteem van de hoofdhuid te ondersteunen. 

 Om jouw strijd tegen roos te verbeteren, is er ook een krachtig serum voor ’s nachts – Sérum Cellulaire Nuit Anti-Pelliculaire Intensif, dat het trio van actieve roos-/schilferbestrijdende ingrediënten bevat – salicylzuur, bifidus en piroctone olamine. Dankzij de geleiachtige textuur is het gemakkelijk op de hoofdhuid aan te brengenmet een vetvrij resultaat als je ’s morgens wakker wordt. 

 Bij voortdurend gebruik werkt Symbiose onmiddellijk en langdurig om de symptomen van roos te bestrijden, ongewenste schilfers te verwijderen en irritatie te verzachten.

Resultaten van Symbiose op roos/schilfers

Symbiose is een krachtige combinatie van efficiëntie tegen roos/schilfers en luxueuze verzorging. Een haarverzorgingsgamma voor gevoelige hoofdhuid met neiging tot roos/schilfers. Ontwikkeld met salicylzuur, piroctone olamine & bifidus.

-ELIMINEERT ONMIDDELLIJK ROOS EN SCHILFERS
-+97% HAARHYDRATATIE**
-TOT 7 WEKEN EFFICIËNTIE TEGEN ROOS/SCHILFERS***

* Illustratie van de beoogde resultaten na toepassing van Micro-Peeling Cellulaire, Bain Pureté Anti-Pelliculaire, Fondant Apaisant Essentiel, Sérum Nuit Anti-Pelliculaire Intensif na één gebruik.
**Instrumentele test op Masque Revitalisant Essentiel
***Klinische studie naar Bain Pureté Anti-Pelliculaire, Bain Crème Anti-pelliculaire of Sérum Cellulaire Nuit Anti-Pelliculaire Intensif.

Wil je graag weten of deze specifieke haarverzorging past bij jouw haarbehoeften? Maak vrijblijvend een afspraak bij ons in de salon. klik hier.