Skip to main content

1 MUSHROOM BLOND

De eerste haarkleurtrend voor 2023 is Mushroom Blonde. Deze assige, blonde kleur is al eerder gespot bij Gigi Hadid, Hailey Bieber, Margot Robbie en, zoals hiernaast, de gorgeous Lily-Rose Depp. Ideaal voor als je niet héél licht wilt gaan, maar wel een blond-achtige tint wenst. 

2 ESPRESSO BROWN

Deze warme, bruine kleur, à laBella Hadid, is dé haarkleur voor in de winter van 2022/2023. Bestel aan het begin van volgend jaar dus een ‘espresso’ bij je kapper: een adembenemende, donkere kleur, die bíjna zwart lijkt. Ook leuk te combineren met high- of lowlights trouwens – net wat je mooi vindt en bij je huidige haarkleur past. Het is een van dé kapsels van 2023.

3 SPICY RED

Ginger all the way! Sinds Kendall Jenner met rood haar op Paris Fashion Week verscheen, willen we niets anders meer. En ook mede dankzij het TikTok-filter dat nu in de rondte gaat, staan velen van ons te popelen om ons haar rood te verven. 

En laat dat nou net een van de haarkleurtrends van 2023 te zijn! De spicy tinten rood die we aankomend jaar veel gaan zien? Die lopen best uiteen – van koper en bordeauxrood tot dieprood, mahonie en auburn.

Meer inspiratie nodig, volg ons op Instagram!  

4 TWILIGHTING

Zijn het highlights? Is het een balayage? Volgens de allernieuwste haarkleurtrend, genaamd Twilighting, doen we het gewoon allebei. Het betreft een combi van de balayage in de lengtes en babylights rond de haarlijn, om een prachtig gelaagde look te creëren (zoals oldschool Rihanna hiernaast). 

5 BLOND, BLONDER, BLONDEST

Slayyyy. Gigi Hadid dipte haar lokken een tijdje geleden in platinablonde verf, waardoor de kleur een plekje kreeg in de haarkleurtrends voor dit najaar. In september 2022 liep het topmodel namelijk op de Tom Ford-catwalk tijdens New York Fashion Week met haar mega blonde, krullende coupe, en nu blijkt het een van dé haarkleuren voor 2023 te zijn.

Benieuwd wat er met jouw haar mogelijk is ? Maak direct een afspraak!