Skip to main content

”De eerste 2-in-1 hete lucht styler die het haar zonde schade van nat naar droog styled.”

De nieuwe revolutie in tech-beauty: ghd duet style, de eerste 2-in-1 hetelucht styler die het haar transformeert van nat naar droog gestyled zonder schade. ​

onderzoekers/weterschappers van ghd hebben een primeur in de branche bereikt door de allereerste keer de beste fohn en verwarmingstechnologieën te mengen om zo de gepatenteerde Air-fusion™-technologie te creëren.

Met een set van 4 slimme, op lage temperatuur verwarmde platen die in harmonie werken met een krachtige luchtstroom, om het haar tegelijkertijd te drogen en te stylen, ongekend prachtig resultaat met zacht haar tot wel 48 uur.

Infinity-sensoren voorspellen de behoeften van je haar en handhaven een optimale lage stylingtemperatuur, voor ultiem droog- en stylingprestaties die de natuurlijke vochtigheid van je haar respecteren en je lokken transformeren zonder schade, sissende of brandende geur. ​


Voor de perfecte finishing touch, probeer de exclusieve Shine Shot™-modus

– alleen voor droog haar –

om ghd duet-stijl te transformeren in een ghd-styler die werkt op de optimale stylingtemperatuur van 185ºC zonder lucht – voor 2x meer glans, 3,5x styler haar en een prachtige pluisvrije finish. ​

ghd duet style heteluchtstyler is de perfecte 2-in-1 tool voor ongekende resultaten en lagere geluidsniveaus* voor een comfortabelere stylingervaring in combinatie met tot wel 45% minder energieverbruik****

Meer informatie, klik hier.