Skip to main content

Na een heerlijke vakantie vol zon, zee en avonturen, heeft je haar misschien wat extra liefde en verzorging nodig. De combinatie van zon, zout water en wind kan je lokken uitdrogen en beschadigen. Gelukkig heeft Kerastase een scala aan fantastische haarmaskers die je haar weer in topconditie kunnen brengen. We delen hier vijf essentieel haarmaskers van Kerastase, elk met hun eigen voordelen, om je haar die welverdiende boost te geven.

1.Blond Absolu Haarmasker: Speciaal ontworpen voor blondines, dit haarmasker helpt om de levendigheid van je blonde lokken te behouden. Het beschermt je haar tegen oxidatie, herstelt de glans en maakt je haar zijdezacht.

2.Resistance Haarmasker: Als je haar verzwakt is door schade of breuk, is dit het perfecte haarmasker. De Resistance lijn versterkt en herstelt het haar, waardoor het veerkrachtiger wordt en er gezonder uitziet.

3.Nutritive Haarmasker: Droog en uitgedroogd haar heeft behoefte aan intensieve voeding, en daar komt de Nutritive lijn om de hoek kijken. Dit haarmasker hydrateert en voedt diep, waardoor je haar weer zacht en soepel wordt.

4.Chroma Absolu Haarmasker: Voor gekleurd haar dat extra bescherming en behoud van kleur nodig heeft, is dit haarmasker een redder in nood. Het zorgt ervoor dat je kleur langer mooi blijft, terwijl het je haar diepgaand voedt.

5.Specifique Haarmasker: Deze lijn is gericht op het behandelen van specifieke haar- en hoofdhuidproblemen, zoals roos, gevoelige hoofdhuid of haaruitval. Het Specifique haarmasker helpt bij het aanpakken van deze problemen, terwijl het je haar gezond houdt.

Kies het haarmasker dat het beste past bij jouw haartype en behoeften na je vakantie, en verwen je haar met de heerlijke verzorging van Kerastase. Geef je lokken de liefde die ze verdienen, zodat je weer stralend en vol vertrouwen kunt verschijnen! Alle haarmaskers zijn de gehele maand september met 20% korting verkrijgbaar bij ons in het Atelier. (2023)